Hårmineralanalys >>
Slingrande skogsstig.

HÅRMINERALANALYS

En hårmineralanalys ger träffsäker information om vilka mineraler (även vissa vitaminer) just du behöver fylla på med för att uppnå en bättre hälsa. Även din hormonella/endokrina balans visar sig i analysresultatet samt om din kropp lagrat några toxiska metaller. Du får konkreta instruktioner för hur du ska gå till väga för att komma i balans.

 

Analys utförs av Trace Elements Inc, ett mycket välrenommerat laboratorium i USA.

 

Priser

Kostnaden för en förstagångsanalys är 1 590 kr och inkluderar:

 • första hårprovtagningen
 • anamnes (genomgång av din hälsohistoria)
 • skriftligt analysresultat med individuella

rekommendationer om tillskott och kost för näringsbalansering och eliminering av toxiska metaller (gäller 2-3 månader framåt)

 • upp till en timmes genomgång av analysresultatet då du kan få svar på dina frågor.

 

Kostnader för eventuella kosttillskott tillkommer.

 

En uppföljningsanalys kostar 1 490 kr och inkluderar nytt hårprov, skriftligt analysresultat med individuella kost- och tillskottsrekommendationer samt max en timmes genomgång.

 

Välkommen att boka tid!

Ring 076-831 07 88 eller mejla info(snabel-a)hjartenara.se för att boka tid för provtagning på Hjärtenäras mottagning i Karlsborg. Vid mejlkontakt kan det ta någon dag innan svar kommer.

 

Varför ska man göra en hårmineralanalys?

Kopplingen mellan näring och hälsa är stark. Vi behöver många olika näringsämnen för att må bra, förbli friska, läka skador och återhämta oss. Rätt näring kan till och med förhindra att "dåliga gener" aktiveras. Men inte bara mängden näring är betydelsefull utan även balansen mellan enskilda ämnen. Näringsbrister, näringsobalanser och lagring av toxiska metaller kan störa alla organ och system i kroppen och leda till en mängd symtom.

 

Att bara "äta bra mat" räcker ofta inte för att rätta till befintliga obalanser. Kroppen behöver stora mängder kvalitativ näring, och rätt ämnen, för att komma på rätt köl. Det är svårt att avgöra vad som fattas/felar genom att bara gå efter symtomen. Visste du till exempel att benskörhet kan orsakas både av för lite och för mycket kalcium?

 

Hårmineralanalysen ger dig information om:

 • kroppens näringsstatus och vilka ämnen du eventuellt har brist eller överskott på,
 • eventuella tungmetaller som du behöver avgifta dig från,
 • din metaboliska typ, dvs hur snabb ämnesomsättning du har,
 • din stressnivå,
 • hur dina hormonproducerande körtlar mår (binjurar, sköldkörtel, hypofys, hypotalamus, bukspottkörtel och äggstockar),
 • vilka livsmedel du bör äta mindre/mer av för att hjälpa kroppen att komma i balans,
 • vilka kosttillskott du bör ta (och dosering) för att balansera kroppen.

 

Hårmineralanalysen är värdefull för dig som kämpar med ohälsa och är osäker på hur du ska komma vidare för att nå resultat.

 

Du som tar kosttillskott "för säkerhets skull" kan spara mycket pengar på att ta reda på exakt vad och hur mycket du behöver.

 

Även du som är frisk men tänker på din framtida hälsa och vill veta vad som fattas i kroppen innan det uppstår problem har stor nytta av hårmineralanalysen.

 

Vanliga frågor om hårmineralanalys.

Ladda ner broschyr om hårmineralanalys.

Här beställer du dina tillskott för mineralbalanseringen.

© Hjärtenära 2010 | Karlsborg | 076-831 07 88