Kontakt >>
Slingrande skogsstig.

KONTAKT

Boka tid

Ring/SMS:a 076-831 07 88 eller skicka e-post till info(snabel-a)hjartenara.se. Tänk på att det kan ta någon dag innan du får svar på mejl då jag endast läser e-post i datorn. Vid avbokning/ombokning ber jag dig ringa/SMS:a.

 

Mottagning

På Teatervinden vid Fästningstorget i Karlsborg. Ingång från baksidan av Soldathemscaféet. Klicka för karta.

Besöksadress: S. Tyghusgatan 6

 

Om personuppgifter

Den 25 maj 2018 ersätts Personuppgiftslagen (PUL) med Dataskyddsförordningen, eller General Data Protection Regulations (GDPR). Det innebär krav på att alla företag redovisar vilka personuppgifter de samlar in, i vilket syfte och hur dessa hanteras.

 

När du anlitar Hjärtenära behöver jag ditt namn, telefonnummer, eventuell e-postadress och ibland postadress för att kunna hantera din bokning/anmälan/intresseförfrågan, kommunicera med dig, leverera den tjänst du beställt samt sköta bokföring och fakturering.

 

Om du godkänner det, sätter jag upp din e-postadress på en sändlista så att du får information om erbjudanden på Hjärtenära och annat som jag tror kan intressera dig. Du kan när som helst avbryta prenumerationen genom att mejla tillbaka och säga att du önskar det.

 

För att kunna ge dig bästa möjliga behandling7konsultation utifrån ett holistiskt perspektiv blir du intervjuad om din hälsohistoria, livsstil/-situation i samband med ditt första besök. Nya kunder efter den 25 maj 2018 kommer också att få lämna ett skriftligt samtycke till att informationen antecknas i en journal. I journalen förvaras också eventuella andra relevanta dokument som rör din hälsa (t ex diagnosformulär, HMA-rapporter). Informationen behandlas konfidentiellt och det är naturligtvis frivilligt vad du vill berätta. Journalen förvaras i låst utrymme. (Inför en distanskonsultation rekommenderar jag att du skickar personlig information med vanlig post eftersom jag inte kan garantera e-postens säkerhet.)

 

Personuppgifter/journaler sparas så länge det behövs för det syfte de samlades in samt så länge gällande lagar och regler kräver det (t ex Bokföringslagen, Försäkringsavtalslagen). Uppgifterna hanteras endast av mig och i vissa fall min revisor och delas inte med någon annan.

 

Du kan begära att få ta del av de personuppgifter/journalanteckningar som finns hos Hjärtenära, få felaktigheter rättade, återkalla ditt samtycke till journalföring, säga upp informationsmejlen samt få alla dina uppgifter raderade/makulerade när som helst och utan kostnad.

 

Varmt välkommen!

Marita Hallgren

terapeut/lärare, Hjärtenära

 

 

© Hjärtenära 2010 | Karlsborg | 076-831 07 88