Energibehandling med toner

Under en energibehandling ligger du bekvämt på en futonmadrass med alla kläder på. Behandlingen kräver inte fysisk beröring.

ENERGIBEHANDLING
MED TONER


En spännande och mycket avslappnande behandling med hjälp av toner.


Ljudet från stämgafflar och klangskålar får luften att vibrera av energi. Kroppens celler som också har en naturlig vibration går i resonans med tonernas olika frekvenser. Olika tonkombinationer används omväxlande för att "ruska om" och frigöra eller lugna och harmonisera. 


En energibehandling med toner ger en annorlunda, meditativ avspänning som kan upplevas som ljuvlig, uppfräschande, energigivande, jordande men också djupt berörande. Förutom att framkalla allmänt välmående kan behandlingen utformas speciellt för vissa tillstånd/situationer såsom:


  • sömnproblem
  • matsmältningsbesvär

  • sorg/förlust med ilska eller svårigheter att släppa taget

  • ångest, oro

  • brist på motivation eller kreativitet
  • vilsenhet inför viktiga livsval


Hur fungerar det?

Utgångspunkten är att när kropp och sinne är i balans vibrerar cellerna i harmoni med varandra - som en symfoniorkester. Ohälsa eller obalans i måendet är tecken på disharmoni, att "falska toner" uppstått.


Ljud består av energivågor. Ungefär som ringar på en vattenyta överförs ljudenergin genom luft och fast materia, till exempel genom kroppen. Jämför med hur bastonerna från en högtalare kan kännas i hela kroppen! Men varken volymen, hörseln eller ens öronen, är avgörande för att energivibrationerna ska nå fram. Kraftiga ljudvågor kan upplevas fysiskt även av döva och subtilare ljudvågor kan fortplanta sig via skelettet och kroppsvätskan till alla celler och uppfattas av hjärnan och nervsystemet.Provlyssna!

Här är ett smakprov på hur stämgafflar kan låta. Här har dock naturljud lagts till som bakgrund. Lyssna direkt eller ladda ner. Använd helst hörlurar och börja med LÅG volym!
Sov gott

Lyssna innan du somnar.